- osaine

Natuurlijke schoonheid voor mannen en vrouwenafbeelding

Ik en Osaine zijn er van overtuigd dat een stralend uiterlijk begint bij de juiste dagelijkse verzorging. “Daarbij is het van belang dat er goede verzorgingsproducten worden gebruikt. Bovendien kan er een positieve invloed worden uitgeoefend door een gezonde levensstijl”.

 

In mijn praktijkruimte die smaakvol en doelmatig is ingericht .“Ik richt mij op mannen en vrouwen en bied wellness op een ontspannen en professionele persoonlijke wijze..

 

Osaìne

“Daarbij gebruik ik producten van het Italiaanse merk Osaìne dat gebruikmaakt van natuurlijke ingrediënten. Er worden géén minerale oliën gebruikt die gewonnen zijn uit aardolie, zoals vaseline. Die verstoppen de huid alleen maar.”

Osaìne maakt gebruik van hoogwaardige algen en zeewier die de stofwisseling van de huid verbeteren. Er zijn zes productlijnen gecreëerd. Iedere lijn richt zich op een specifiek huidtype. De zesde lijn is de Men’s Line. “Door gebruik van uitzonderlijk hoge percentages actieve werkstoffen, biedt Osaìne een uitmuntende kwaliteit en is tegelijk niet echt duur.” Daarnaast heeft Osaìne drie productlijnen voor het lichaam; een ontspannende, afslankende en een verstevigende lijn.

 

Specialisatie

Maar met Osaine doe ik meer. “huidverjonging begint met een peeling. Na jarenlang onderzoek heeft Osaìne Sea Care een kuur ontwikkeld waarin 8 behandelingen gedaan worden op basis van Glycolzuur & afgesloten wordt met een collageenvliesmasker.

Dit glycolzuur is een fruitzuur op basis van rietsuiker en heeft de allerkleinste moleculaire structuur. Hierdoor is het resultaat optimaal; een mooie gladde en zachte huid. Ook het vochtgehalte van de huid wordt enorm verbeterd. Uw uitstraling oogt fris en goed doorbloed.

 

De huid vernieuwt zich voortdurend, circa iedere 30 tot 35 dagen. Dit proces van huidvernieuwing vertraagt steeds meer naarmate we ouder worden. De Osaìne peeling, verwijdert dode huidcellen en geeft daarmee een extra stimulans om nieuwe huidcellen aan te maken. Deze behandelmethode heeft een positief effect op het verkleinen van de poriën, verbetert de acne huid en heeft een gunstig effect op allerlei pigmentstoornissen. Glycolzuur wordt gebruikt om de huidvernieuwing te versnellen en verwijdert de dode keratinocyten (opperhuid).

 

Werking

Glycolzuur verbreekt als het ware het cement tussen de verschillende cellen in de dermis, zodat deze loskomen te liggen en verwijderd worden. Bovendien heeft het een reinigende werking op de talgklieren, zodat het een positieve bijdrage levert aan het acne proces. Aangezien het de huid (dermis) binnendringt, stimuleert het tevens de fibroblasten om meer collageen en elastine aan te maken.

 

Wat doet het?

Glycolic stimuleert de huid, verbetert de huidconditie en helpt mee om fijne lijntjes te vervagen, poriën te verkleinen en hyperpigmentatie tegen te gaan. Bovendien verstrakt het de huid en verbetert het de microcirculatie.

 

“In tegenstelling tot wat de trend is om met injecties te werken om veroudering tegen te gaan, ben ik ervan overtuigd dat op natuurlijke wijze een prachtig resultaat kan worden behaald. “Met een bezoek aan de schoonheidsspecialiste eens in de zes weken ben je er nog niet. De huid vraagt om een intensieve, dagelijkse verzorging. Wie dat serieus neemt, de huid en het lichaam met respect behandelt en daarnaast de juiste producten gebruikt, zal er stralend uit gaan zien, ongeacht de leeftijd.”

Meer info treft u aan op www.osaine.

Bel voor een afspraak en

Ervaar de magie van de zee