fbpx

Algemene voorwaarden

Afspraak

Graag op tijd voor de afspraak aanwezig. . Als je de afgesproken tijd niet aanwezig bent, kan deze tijd niet ingehaald worden en gaat van de behandeling af. Als je behandeling is ingekort door het te laat komen wordt de volledige behandelingsprijs in rekening gebracht.

Afspraak verzetten

Je kan de afspraak tot maximaal 24 uur voor de afspraak kosteloos verzetten/ annuleren.

Ziekte of familie-omstandigheden

Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kunnen wij de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 24 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer is de annulering of de niet komen op de afspraak voorwaarden van toepassing.

Annuleren of niet komen op de afspraak

Als een afspraak is geannuleerd of verplaatst binnen 24 uur dan breng ik 50% van de behandeling in rekening voor annuleringskosten. Als je de afspraak binnen 4 uur annuleert of verplaatst dan breng ik 100% van de behandeling in rekening.

Terug betalingsvoorwaarden 

Je betaald voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgave om de behandeling uitvoeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling neem dan binnen 72 uur contact op zodat wij dit kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan kan ik het herstellen tegen het normaal geldende tarief.

Veiligheid en aandacht

Veiligheid  en aandacht voor u zijn belangrijk in mijn salon, daarom is het niet wenselijk om kleine kinderen mee te nemen naar uw afspraak tenzij ze zelf ook een afspraak hebben. Behandeling van kinderen altijd onder toezicht en toestemming van de ouders/voogd.

Schuiven naar boven