fbpx

Schoonheidsbehandelingen

Korte oppepper  (€ 47,00)

Een korte ontspannende gezichtsbehandeling voor een snelle oppepper. Met als resultaat een ontspannende frisse huid. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, huidanalyse, peeling masker, massage (voor jouw huid samengestelde massagecrème), ampul (met extra werkstoffen), serum, oogcrème en dag- en nachtverzorging.

Reinigende behandeling (€ 47,00)

Een korte reinigende behandeling voor een mooie schone huid. Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging d.m.v. Pulling Out-peeling, Onzuiverheden verwijderen (maximaal 20 min), ampul, crème masker, serum, oogcrème en dag- en nachtverzorging.

LeviSsime compleet  (€ 57,00)

Een complete basis behandeling voor alle huidtypen met als resultaat een schone huid en een totaal gevoel van ontspanning. De behandeling bestaat uit, reinigen, huidanalyse, dieptereiniging dmv een peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, massage met een voor jouw huid afgestemde massage cocktail, crème masker, serum, oog crème en dag / nacht crème

LeviSsime anti veroudering  (€ 62,00)

Een behandeling die de tekenen van veroudering van de huid tegen gaat. De behandeling bestaat uit een,  reiniging, huidanalyse, Dieptereiniging d.m.v. een fruitzuur peeling, Onzuiverheden  verwijderen, Ampul, Massage met een voor jouw huid afgestemde cocktail, crème Masker, Serum, oog crème en dag / nacht crème

LeviSsime de luxe (€ 67,00)

Een uitgebreide anti verouderingsbehandeling met als resultaat een schone ontspannen huid en een frisse uitstraling. De behandeling bestaat uit een Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging d.m.v. een fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, collageen plus ampul die 2 tot 3 keer wordt gebruikt in de behandeling  Uitgebreide cupping bindweefsel massage met een voor jouw huid afgestemde cocktail, alginaat masker dat de stofwisseling verbetert, serum, oogcrème, dag- en nachtcrème.

Anti-pigment behandeling (€ 67,00)

Deze behandeling verminderd en gaat de vorming van pigment vlekken tegen Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging d.m.v. een fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, collageen plus ampul die 2 tot 3 keer wordt gebruikt in de behandeling, cupping bindweefsel Massage met een voor jouw huid afgestemde cocktail, white2 Masker, white2 Serum, oog crème en white2 dag / nacht crème.

Extra’s

  • Epileren bij een gezichtsbehandeling is + €7,50
  • Cupping massage (bindweefsel)
  • Extra fruitzuur ampuul is + €6,50
  • Extra masker dat de stofwisseling verbetert is + €3,50

Meer informatie over specialisaties. Lees voor het aan gaan van een behandeling de algemene voorwaarden.

Schuiven naar boven