fbpx

Over mij

Over mij

Mijn naam is Tanja Rood en ik ben gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse. Ook ben ik docent basis pedicure. All Over Beauty schoonheids- en pedicure salon is hét adres voor huidverbetering van top tot teen, gevestigd in Grootebroek.

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij Stipezo. Cliënten van de diabetes zorggroep of podotherapeut kunnen bij mij terecht voor een pedicure behandeling. Deze behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. .

In mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Voor een pedicure behandeling of huidverbeterende schoonheidsbehandeling bent u hier op het juiste adres. Als schoonheidsspecialiste ben ik namelijk aangesloten bij brancheorganisatie De Huidprofessional. Ook kunt u bij mij terecht om gezellig samen met uw vriendin, zus of moeder voor een heerlijke duo spapedicure behandeling. 

Natuurlijk bent u ook voor kleinere behandelingen of een sportmassage van harte welkom! Op mijn website is meer informatie te vinden over de behandelingen die ik aanbied en over de producten waarmee ik werk.

Zijn er onduidelijkheden of wilt u meer informatie over de behandelingen? Of wilt u een afspraak maken? Schroom niet en bel of mail mij via 06-13959360 of info@alloverbeauty.nl.

Schuiven naar boven