fbpx

Over mij

Welkom bij All Over Beauty, waar uw welzijn van top tot teen mijn prioriteit is!

Ik ben Tanja Rood, een toegewijde professional met meer dan 20 jaar ervaring als gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse. Bij mij bent u in goede handen, of u nu ontspanning zoekt of huid- en voetproblemen wilt aanpakken.

In mijn knusse schoonheidssalon aan huis bied ik een scala aan behandelingen aan, variërend van verkwikkende gezichtsbehandelingen tot pedicure, massages en waxen.

Ingroeiende nagels? Geen probleem, dat is een van mijn specialiteiten.

Als lid van brancheorganisaties De Huidprofessional en Stipezo, blijf ik altijd up-to-date met de nieuwste regelgeving en ontwikkelingen in de branche. Dit garandeert dat u de beste zorg ontvangt.

Heeft u diabetes of reuma? Geen zorgen, ik ben gespecialiseerd in het bieden van professionele pedicurebehandelingen voor deze doelgroepen, vaak gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Of u nu een volledige verjongingskuur wilt ondergaan of gewoon even wilt ontspannen, u bent altijd van harte welkom. Bezoek mijn website voor meer informatie over mijn behandelingen en producten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via telefoonnummer 06-13959360 of e-mail info@alloverbeauty.nl. Uw schoonheid en welzijn staan centraal bij All Over Beauty!

Schuiven naar boven