fbpx

Over mij

Mijn naam is Tanja Rood en ik ben gediplomeerd medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse. Van ontspannen tot het oplossen van voet of huidproblemen, met mijn ruim 20 jaar ervaring als pedicure en schoonheidsspecialiste bent u bij mij aan het juiste adres voor huidverbetering van top tot teen.

In mijn schoonheidssalon aan huis kunt u terecht voor verschillende ontspannende of huidverbeterende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, pedicure, massages en ook waxen behoren tot de mogelijkheden. Problemen oplossen als ingroeiende nagels behoren tot een van mijn specialisaties.

Als schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij brancheorganisatie De Huidprofessional deze organisatie houd mij op de hoogte wat betreft regelgeving en vernieuwingen in de branche. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij brancheorganisatie Stipezo. Via beide brancheorganisaties ben ik aangesloten bij verschillende geschillencommissies solopartners en Zorg voor zzp.

Cliënten van de diabetes zorggroep of podotherapeut kunnen bij mij terecht voor een pedicure behandeling. Deze behandelingen worden in de meeste gevallen gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar.

Natuurlijk bent u ook voor meer ontspannende of kleinere behandelingen van harte welkom! Op mijn website is meer informatie te vinden over de behandelingen die ik aanbied en over de producten waarmee ik werk.

Zijn er onduidelijkheden of wilt u meer informatie over de behandelingen? Of wilt u een afspraak maken? Schroom niet en bel of mail mij via 06-13959360 of info@alloverbeauty.nl.

Schuiven naar boven