fbpx

Huidverbeterende behandelingen

Fruitzuur peeling behandeling (€ 77,00)

Ontdek de kracht van fruitzuurpeeling behandelingen, de meest effectieve behandelingen die ik aanbied in de salon. Fruitzuren, ook wel bekend als alpha-hydroxy zuren (AHA’s), zijn natuurlijke zuren afgeleid van fruit en melk. Ze staan bekend om hun vermogen om de huid te exfoliëren, dode huidcellen te verwijderen en de productie van nieuwe huidcellen te stimuleren, waardoor de huid er stralender, gladder en jeugdiger uitziet.

Met drie verschillende soorten peelings bied ik op maat gemaakte oplossingen voor diverse huidproblemen:

  • Age Renew Lijn: Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verouderende huid, deze behandeling helpt bij het verminderen van tekenen van ouderdom en het herstellen van een jeugdige uitstraling.
  • White Pearl Lijn: Speciaal ontwikkeld om donkere of rode vlekken in de huid te behandelen, deze peeling helpt bij het egaliseren van de teint en het verminderen van pigmentatieproblemen.
  • Pure Balance Lijn: Ideaal voor degenen met een vette huid, deze behandeling richt zich op het verminderen van overtollige talgproductie en het herstellen van een gezonde, gebalanceerde huid.

Deze behandelingen kunnen individueel geboekt worden of als onderdeel van een volledig kuurpakket inclusief bijbehorende producten voor thuisgebruik. Vanwege het hoge percentage fruitzuren worden deze behandelingen alleen aangeboden in de herfst en winter, wanneer de huid minder blootgesteld wordt aan zonlicht.

Ontdek de voordelen van fruitzuurpeelingen en transformeer uw huid naar een stralende en gezonde teint.

Fruitzuur peeling kuur van 4 behandelingen (€ 263,00)

Micro Needling behandeling (€ 79,95)

Ontdek de kracht van microneedling, dé behandeling voor huidverbetering en anti-aging. Microneedling is een effectieve en veelzijdige behandeling die geschikt is voor verschillende huidproblemen, waaronder:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Een verslapte huid
  • Veroudering en rokershuid
  • Striae en cellulite
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur of vergrote poriën
  • (Acne) littekens

Tijdens een microneedling behandeling worden microscopisch kleine naaldjes gebruikt om gecontroleerde microperforaties in de huid te maken. Dit stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie van de huid, waardoor de huid steviger, gladder en jeugdiger wordt.

Deze behandeling kan individueel worden geboekt of als onderdeel van een kuurprogramma, afhankelijk van de behoeften van uw huid. Laat uw huid weer stralen en ervaar de voordelen van microneedling voor een gezondere en jeugdiger uitziende huid.

Micro Needling kuur van 3 behandelingen (€ 203,25)
Micro Needling kuur van 6 behandelingen (€
407,75)

Meer informatie over specialisaties. Lees voor het aan gaan van een behandeling de algemene voorwaarden.

Schuiven naar boven