fbpx

Pedicure

Pedicure behandeling van 30 á 40 minuten (€ 38,00)

Een complete behandeling nagels knippen nagelomgeving reinigen en verzorgen eelt en likdoorns verwijderen inclusief incremén. Bij meer werk wordt er € 7,50 per 15 minuten extra gerekend.

Medische pedicure behandeling van 30 á 40 minuten (€ 38,00)

Een complete pedicure behandeling voor de diabetische en reumatische voet. De behandeling wordt met verwijzing gedeeltelijk vergoed door uw ziektekostenverzekering. Afhankelijk van de vergoeding wordt er voor het cosmetische niet-vergoedbare deel van de behandeling een bijbetaling gevraagd.

Uni brace (€ 20,00)

De oplossing voor elke pijnlijke ingroeiende nagel. een opmaat gemaakte beugel ook geschikt voor diabeet of mensen met vaat problemen. Afhankelijk van de benodigde tijd is de prijs vanaf.

Nagelreparatie (€ 17,50)

Hoekje kwijt van de nagel en dreigt deze in te groeien of geeft het pijnlijke druk dan kan ik de nagel repareren met segmenten en gaat u zonder pijn naar huis. Afhankelijk van de benodigde tijd is de prijs vanaf.

Orthese (€ 20,00)

Op maat gemaakte orthese voor het drukvrij leggen van drukplekken en of likdoorns. Het reguleren van bijvoorbeeld hamertenen. Afhankelijk van de benodigde tijd en materiaal is de prijs vanaf.

Meer informatie over specialisaties. Lees voor het aan gaan van een behandeling de algemene voorwaarden.

Schuiven naar boven