fbpx

Mijn merken

Bij All Over Beauty is er gekozen om een aantal cosmeticamerken te hanteren. Op deze pagina lichten wij de merken en producten toe.

LeviSsime

LeviSsime is een Spaans top cosmetica merk. LeviSsime valt in de de ‘Alta cosmetica’ wat betekent dat deze producten vallen in de  hoogste categorie waar producten voor wat betreft de werkbare stoffen.                                          

Het beschikt over alle ISOC keurmerkcertificaten die nodig zijn binnen Europa (en dus ook in Nederland) voor veilige en goedgekeurde producten. Ze beschikken over een eigen laboratorium, en ontwikkelen en testen vanuit het verre verleden en tot op heden enkel op vrijwilligers, niet op dieren. Voor de voetverzorging heb ik gekozen voor de producten van HFL Laboratories. Vanaf 2014 maken zij enkel producten die parabene, parafine en sulfaat vrij zijn.

Waarom kiezen voor een behandeling met LeviSsime:

 • Producten zijn hypoallergeen, dus veilig voor gebruikers met allergieën.
 • Is geschikt voor alle huidtypes.
 • Geeft binnen 6 weken resultaat.
 • Gebruikt in iedere behandeling een ampul.
 • De producten zijn resultaatgericht, verzorgen geweldig en beschermen volledig.
 • Er wordt geen standaard massageolie gebruikt, er wordt ter plekke een cocktail van producen gemaakt die op uw huid zijn afgestemd waarmee wordt gemasseerd.
 • Heeft een hoge kwaliteit.
 • Werkt met organische en plantaardige werkstoffen.
 • De thuisproducten vallen onder Alta cosmetica en zijn zeer betaalbare stoffen.

HFL Laboratories

Voor de voetverzorging hebben wij gekozen voor de producten van HFL Laboratories. HFL Laboratories is de specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van voeten en nagels zonder gebruik van hormonen of andere schadelijke stoffen. De verzorgende producten ondersteunen de behandeling die u ontvangt in de salon om zo tot het beste resultaat te komen.

Of u last heeft van een droge, gesprongen, vochtige huid of broze schimmelnagels, de producten van HFL Laboratories bieden voor elk probleem een goed product. De solution spray ter verbetering van schimmelnagels is Europees gepatenteerd. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen veilig gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetes patiënten. De HFL-producten zijn alleen verkrijgbaar bij professionals als pedicure en fysiotherapeuten.

Pink Cosmetics

Voor de ontharingsbehandeligen hebben wij gekozen voor de producten van Pink Cosmetics. Waar vroeger cliënten weken niet mochten scheren voordat ze voor een afspraak naar de salon kwamen, is tegenwoordig een haarlengte van 1 tot 3 millimeter voldoende om tot een mooi glad resultaat te komen.

Waar tot een aantal jaar geleden vooral de onderbenen en oksels werden onthaard, willen we nu de gehele benen en de gehele intieme zone haarvrij maken. En vergeet de wenkbrauwen, bovenlip, kin en neusgaten niet. Deze nieuwe wensen vragen om een nieuwe wax-methode en een nieuw wax-product.

De innovatieve waxen zoals de next Genaration wax van Pink Cosmetics zijn al effectief vanaf 1 mm haarlengte. Verzorgende olien en een lage aanbrengtemperatuur het verwijderen van haar op de delicate gebieden de behandeling tot een complete zachte ervaring.

De voordelen op een rijtje:

 • Zacht voor de huid dankzij de lage aanbrengtemperatuur en hypoallergene samenstelling.
 • De huid wordt optimaal beschermd en verzorgd door de samenstelling van waardevolle oliën in de wax en de bijbehorende pink pre care oil.
 • Geschikt voor waxen van gezicht, oksels en de gehele intieme zone.
 • Voor de grotere ontharingsgebieden zoals armen, benen, borst en rug maak ik gebruik van de Pink Strip-wax.
 • De Pink Strip-wax verwijderd de ongewenste haren al vanaf 2 mm.

Het nieuwe Pink Skincare-assortiment is verfrissend anders: verrijkt met voedende ingrediënten, bieden deze zes producten een onovertroffen waxervaring door zelfs een gevoelige huid optimaal te beschermen en te kalmeren. De Pink nabehandelingsproducten zijn antibacterieel. Alle producten van Pink zijn veganistisch en vrij van parabenen.

Schuiven naar boven