fbpx

Mijn merken

Bij All Over Beauty is er gekozen om een aantal cosmeticamerken te hanteren. Op deze pagina lichten wij de merken en producten toe.

LeviSsime

LeviSsime is een Spaans top cosmetica merk. LeviSsime valt in de de ‘Alta cosmetica’ wat betekent dat deze producten vallen in de hoogste categorie waar producten voor wat betreft de werkbare stoffen.                                          

Alle producten van LeviSsime zijn voorzien van de vereiste ISOC-keurmerken voor veiligheid en goedkeuring binnen Europa, inclusief Nederland. Bovendien beschikt LeviSsime over een eigen laboratorium waar producten worden ontwikkeld en getest. Deze tests worden al sinds lange tijd uitsluitend uitgevoerd op vrijwilligers en niet op dieren.

Waarom kiezen voor een behandeling met LeviSsime:

 • Hypoallergene producten, veilig voor gebruikers met allergieën.
 • Geschikt voor alle huidtypes.
 • Zichtbare resultaten binnen 6 weken.
 • Gebruik van een ampul bij elke behandeling.
 • Resultaatgerichte producten die uitstekende verzorging bieden en volledige bescherming garanderen.
 • Geen standaard massageolie; er wordt een cocktail van producten samengesteld die specifiek op uw huid zijn afgestemd voor de massage.
 • Hoogwaardige kwaliteit.
 • Gebruik van organische en plantaardige werkstoffen.
 • Producten vrij van parabenen, paraffine en sulfaten.
 • Thuisproducten vallen onder Alta Cosmetica en zijn zeer betaalbaar.

HFL Laboratories: expertise in voetverzorging

Bij de voetverzorging vertrouw ik op de producten van HFL Laboratories. Als specialist in het ontwikkelen van producten voor voet- en nagelverzorging, biedt HFL Laboratories een assortiment dat vrij is van hormonen en andere schadelijke stoffen. Deze verzorgende producten ondersteunen de behandelingen die u ontvangt in onze salon, zodat u het beste resultaat bereikt.

Of u nu te maken heeft met een droge, gesprongen, vochtige huid of broze schimmelnagels, HFL Laboratories heeft voor elk probleem een geschikt product. De solution spray ter verbetering van schimmelnagels is Europees gepatenteerd en alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport. Ze zijn veilig te gebruiken door kinderen, zwangere vrouwen en diabetespatiënten. HFL-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij professionals zoals pedicures en fysiotherapeuten.

Pink Cosmetics: innovatieve ontharingsproducten

Bij onze ontharingsbehandelingen vertrouwen we op de producten van Pink Cosmetics. Waar voorheen cliënten wekenlang niet mochten scheren voordat ze naar de salon kwamen, volstaat tegenwoordig een haarlengte van slechts 1 tot 3 millimeter voor een perfect glad resultaat.

Terwijl in het verleden voornamelijk de onderbenen en oksels werden behandeld, streven we er nu naar om de volledige benen en de gehele intieme zone haarvrij te maken. Ook de wenkbrauwen, bovenlip, kin en neusgaten worden niet vergeten. Deze evolutie in wensen vraagt om een nieuwe wax-methode en innovatieve producten.

De revolutionaire waxen, zoals de Next Generation wax van Pink Cosmetics, zijn al effectief vanaf een haarlengte van slechts 1 mm. Dankzij verzorgende oliën en een lage aanbrengtemperatuur is het verwijderen van haar op delicate gebieden een complete zachte ervaring.

De voordelen op een rij:

 • Zachtheid voor de huid door de lage aanbrengtemperatuur en hypoallergene samenstelling.
 • Optimale bescherming en verzorging van de huid door waardevolle oliën in de wax en de bijbehorende Pink Pre Care Oil.
 • Geschikt voor waxen van het gezicht, oksels en de volledige intieme zone.
 • Voor grotere ontharingsgebieden zoals armen, benen, borst en rug gebruiken we de Pink Strip-wax.
 • De Pink Strip-wax verwijdert ongewenste haren al vanaf 2 mm.
 • Het nieuwe Pink Skincare-assortiment is verfrissend anders: verrijkt met voedende ingrediënten bieden deze zes producten een ongeëvenaarde waxervaring door zelfs een gevoelige huid optimaal te beschermen en te kalmeren. De Pink nabehandelingsproducten zijn antibacterieel. Alle producten van Pink zijn veganistisch en vrij van parabenen.
Schuiven naar boven