fbpx

Specialisaties

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Stipezo. Na mijn basisopleiding heb ik me verder gespecialiseerd in verschillende technieken en behandelingen, waardoor ik nog meer allround ben geworden in mijn vak. Hierdoor kan ik u een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Diabetische voet 

Mensen met diabetes kunnen complicaties krijgen aan hun voeten als gevolg van de ziekte. Door mijn specialisatie kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Reumatische voet

Voor personen met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over de ziekte en de mogelijke gevolgen. Door mijn specialisatie Orthese maken en drukvrij leggen kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en een goed advies geven over materialen en hulpmiddelen. 

Sportpedicure

Sporters hebben vaak sport gerelateerde problemen aan de voet of tenen.Denk aan blauwe, losgelaten of ingroeiende nagels dit vraagt om extra kennis van de pedicure om tot een juiste oplossing te komen.

Orthesiologie

Orthesiologie is het blijvend drukvrij leggen van drukplekken / likdoorns op de voet. Door middel van een op maat gemaakt stukje silicone. Dit hulpstukje zorgt er voor dat er minder druk wordt uitgeoefend op bijvoorbeeld een likdoorn tussen of op de tenen. Ook als u veel druk ervaart aan de knok van de grote teen (hallux valgus) kan een orthese verlichting geven.

Vilttechniek

Vilttechniek wordt gebruikt om directe verlichting te bieden bij hevige drukpijn aan teen of voet.

Nagelbeugeltechniek (unibrace)

Dit betekent dat ik met behulp van een metaal draadje of kunststof beugeltje een op maat gemaakte beugel kan maken die de nagel corrigeert naar normale groei. Dit is een pijnloze behandeling en je gaat ook zonder pijn naar huis.

Nagelreparatie 

Als u een stukje van uw teennagel mist en dit lijkt in te groeien of pijnlijk aanvoelt, kan ik met segmenten een stukje aanvullen. Dit gebeurt geheel pijnloos, en u verlaat mijn praktijk zonder enig ongemak.

Schoonheidsspecialist 

Naast pedicure bied ik ook diverse huidverbeteringsbehandelingen aan als schoonheidsspecialist.

Sportmassage 

Naast ontspannende massages bied ik ook gerichte sportmassages aan om uw sportprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie over mijn specialisaties of om een afspraak te maken.

Schuiven naar boven