fbpx

Specialisaties

Als gediplomeerd pedicure, schoonheidsspecialiste en sportmasseuse ben ik aangesloten bij Stipezo. Ik heb mij na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

Diabetische voet 

Mensen met diabetes kunnen complicaties krijgen aan hun voeten als gevolg van de ziekte. Door mijn specialisatie kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Reumatische voet

Voor personen met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over de ziekte en de mogelijke gevolgen. Door mijn specialisatie Orthese maken en drukvrij leggen kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en een goed advies geven over materialen en hulpmiddelen. 

Sport pedicure

Sporters hebben vaak sport gerelateerde problemen aan de voet of tenen.Denk aan blauwe, losgelaten of ingroeiende nagels dit vraagt om extra kennis van de pedicure om tot een juiste oplossing te komen.

Orthesiologie

Orthesiologie is het blijvend drukvrij leggen van drukplekken / likdoorns op de voet. Door middel van een op maat gemaakt stukje silicone. Dit hulpstukje zorgt er voor dat er minder druk wordt uitgeoefend op bijvoorbeeld een likdoorn tussen of op de tenen. Ook als u veel druk ervaart aan de knok van de grote teen (hallux valgus) kan een orthese verlichting geven.

Vilttechniek

Vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden aan hevige drukpijn aan teen of voet.

Nagelbeugel techniek (unibrace)

Dit betekent dat ik met behulp van een metaal draadje of kunststof beugeltje een op maat gemaakte beugel kan maken die de nagel corrigeert naar normale groei. Dit is een pijnloze behandeling en je gaat ook zonder pijn naar huis.

Nagel reparatie 

Ben je een stukje van de teennagel kwijt en lijkt deze nu in te groeien of geeft het een pijnlijk gevoel dan kan ik er een stukje aanzetten door middel van Segmenten dit is geheel pijnloos en je gaat ook zonder pijn naar huis.

Schoonheidsspecialist 

Ik combineer het vak van pedicure met dat van schoonheidsspecialiste. Je kan bij mij dus ook terecht voor diverse huidverbeteringsbehandelingen. 

Sportmassage 

Naast ontspannende massages doe ik ook oplossing gerichte sportmassage.

Neem gerust contact met mij op voor informatie over mijn specialisaties. 

Schuiven naar boven